Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους.

1. Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά αλλά και πιστωτική/χρεωστική κάρτα στo ταμείο του καταστήματός μας:

Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 19, Πυλαία).

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και εξοφλήστε την με κατάθεση σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Παρακάτω είναι οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε και μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αναλογούν στη συνολική αξίας της παραγγελίας :

Εθνική Τράπεζα       GR 63 0110 8780 0000 8784 7033 757
Alpha Bank                GR 15 0140 7020 7020 0232 0000 464

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε και στείλτε μας μία φωτοτυπία της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο company@kazakidis.gr. Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email όπου θα αναγράφετε την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την αποστολή της.

3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Bank και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, Visa, Mastercard, Maestro & American Express. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια Πώλησης) και προς Ιδιώτες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση/Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.