Λιανική

Η εταιρεία Σταύρος Καζακίδης Α.Ε, κατέχει μια αξιόλογη θέση στην προτίμηση των καταναλώτων στους τομείς του Φωτισμού, Επίπλου και Οικιακού εξοπλισμού. Με εμπειρία χρόνων και γνώση των σύγχρονων απαιτήσεων, προσφέρει κορυφαία ποιότητα φωτιστικών σε πολύφωτα, πολυελαίους, μονόφωτα, spots, φωτιστικά LED, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς και έπιπλα που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση, ανάγκη κι επιθυμία. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους οίκους τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία 2 νέες συνέργειες οι οποίες θεωρούνται εταιρείες leaders η κάθε μία στον τομέα της. Επομένως πλέον στον πολυχώρο Stavros Kazakidis S.A. μπορείτε να βρείτε τη LINEA STROM με στρώματα ύπνου, ντυμένα κρεβάτια κι αξεσουάρ ύπνου στο μεγαλύτερο showroom στρωμάτων της βορείου Ελλάδος, και την INART με είδη διακόσμησης.

Όταν ο επισκέπτης περνά την είσοδο του δεξιού κτιρίου, βρίσκεται ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή επίπλων.

Δύο όροφοι στους οποίους βρίσκει κανείς σαλόνια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, τραπεζάκια σαλονιού, καρέκλες, πολυθρόνες κ.α.

Στον όροφο των φωτιστικών, παντρεύεται το μοντέρνο με το κλασσικό, σε χιλιάδες σχέδια, χρώματα, στυλ. Δημιουργήστε την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον κατάλληλο φωτισμό. Με μία επίσκεψη στο κατάστημα, αφήστε τους ειδικούς να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε ένα χώρο όπως ακριβώς τον είχατε ονειρευτεί. Κρεμαστά, οροφής, απλίκες, επιτραπέζια, επιδαπέδια, εξωτερικού, παιδικά, μπάνιου και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, θα το βρείτε στην έκθεση μας.

Η κατάλληλη διακόσμηση του εσωτερικού μας χώρου μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας. Μία βόλτα από το αριστερό κτίριο του συγκροτήματος θα σας πείσει ότι στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού σας. Οι προτάσεις της Inart θα σας δώσουν ιδέες ώστε να δείτε τον χώρο σας με "άλλο μάτι".

Το κατάστημα Σταύρος Καζακίδης Α.Ε. δημιουργεί για εσάς το πιο αναπαυτικό, ανθεκτικό στην φθορά του χρόνου και υγιεινό, περιβάλλον, μετά από μία κουραστική και απαιτητική ημέρα. Το τμήμα Linea Strom σας υποδέχεται για να σας προσφέρει τον πιο ευχάριστο ύπνο στην πιο καλαίσθητη κρεβατοκάμαρα.

Copyright © 2017 Stavros Kazakidis S.A. All Rights Reserved